Transylvanian Adventures Team - Carpathian Adventures
www.transylvanian-adventures.com - welcome to our web site
 
 
       
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
       

Rating for erdelyiturak.ro 

       
   
   
   
       

Anda Pension and Restaurant

 

 

 

 

 

Pentru orice informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail office @transylvanian-adventures.com

IP

Online Users  

 

 

english română magyar
 

Parcurgeți circuitul pereţilor de stâncă ai Cheilor! Cheile privite de sus, din solitudinea de unde le văd doar caprele negre. Nu vă speriaţi, nu este vorba de alpinism! Ghizii noştri cunosc o sumedenie de poteci ascunse, pe care se poate ajunge în siguranţă acolo sus.
Vă oferim zboruri cu parapanta în tandem, cu decolare de la mică înălţime în zona Şumuleu-Ciuc, Ghimeş sau Lăzarea, sau - adevărata provocare - cu decolare de la înăţimea de 1707 m, de pe creasta munţilor Hăşmaş. Veţi zbura în perfectă siguranţă, în compania unor piloţi instructori multipli campioni naţionali, cu mii de ore de zbor la activ.
Hăşmaşul este străbătut de poteci şi drumuri forestiere perfecte pentru practicarea ciclismului de munte. Aer curat, privelişti senzaţionale, linişte şi sănătate. Iată ingredientele de care veţi beneficia participând la turele noastre de mountain bike.
 
 

Vă invităm la o tură cu snowmobil-ul care vă va oferi o cu totul altă senzație față de ce ați putut experimenta pe Valea Prahovei sau alte locuri la fel de aglomerate. Traseele alese de către noi vă vor purta pe întinsele pășuni și păduri înzăpezite din munții Harghitei, fără aglomerație, fără nervi. Puteți opta să porniți singuri în căutarea aventurii, sau puteți alege să fiți însoțiți de un ghid de snowmobil bun cunoscător al locurilor.
Perioada iernii în Cheile Bicazului reprezintă o excelentă ocazie de a încerca ceva nou pentru Dvs: escalada pe pereţi de gheaţă. Asigurăm personal calificat şi echipament de escaladă de cea mai bună calitate. Alături de instructorii noştri, vă veţi simţi în permanenţă în perfectă siguranţă, desluşind pas cu pas, în decurs de doar câteva ore, tainele căţăratului pe gheaţă. Nu este necesară experienţă anterioară.
V-aţi gândit vreodată cum ar fi să călătoriţi cu (sau chiar să mânaţi) o sanie trasă de câini Husky? Noi credem că da, mai ales cei care în copilărie au citit pe nerăsuflate romanele lui Jack London. Acum există posibilitatea ca visele să devină realitate. În premieră în România, atât câinii, cât şi săniile vă stau la dispoziţie începând chiar de la prima zăpadă căzută pe plaiurile hargitene. O aventură de vis care nu trebuie ratată!
 

 

 
.:: copyright © 2004 -2016. www.transylvanian-adventures.com ::.