Transylvanian Adventures Team - Carpathian Adventures
www.transylvanian-adventures.com - welcome to our web site
 
 
       
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

       
   
   
   
       

Anda Pension and Restaurant

 

 

 

 

 

Pentru orice informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail office @transylvanian-adventures.com

IP

Online Users  

 

 

english română magyar

Schiul de tura, combina schiul de coborare cu libertatea oferita de schiul fond. Astfel, se pot strabate foarte multe trasee alpine care de obicei sunt practicate vara, dar iarna sunt mult mai spectaculoase. Schiul de tura este foarte popular in Alpi, dar are din ce in ce mai multi fani si in Romania.

Schiul de tura nu este acelasi lucru cu schiul alpin. Pentru schiul de tura este necesar un echipament adecvat: legaturi speciale pentru schi de tura, clapari speciali, schiul este un pic diferit fata de cel de schi alpin (desi se pot folosi si schiuri de alpin). Din echipamentul necesar nu trebuie sa lipseasca "pieile de foca" pentru a urca pe schiuri.

Atât munţii Harghitei, munţii Gurghiului, cât şi Hăşmaşul şi munţii Calimani sunt brăzdate de nenumărate poteci şi drumuri forestiere, numai bune pentru practicarea schiului de tura. Aer curat, privelişti senzaţionale, linişte şi zăpezi imaculate. Iată pe scurt ingredientele de care veţi beneficia participând la una dintre turele noastre pe schiuri de tura.

 

..............................................................................................................................

 

 

 
 
.:: copyright © 2004 -2009. www.transylvanian-adventures.com ::.