Transylvanian Adventures Team - Carpathian Adventures
www.transylvanian-adventures.com - welcome to our web site
 
 
       
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

       
   
   
   
       

Anda Pension and Restaurant

 

 

 

 

 

Pentru orice informaţii, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail office @transylvanian-adventures.com

IP

Online Users  

 

english română magyar
 

Vă invităm la o tură cu snowmobil-ul care vă va oferi o cu totul altă senzație față de ce ați putut experimenta pe Valea Prahovei sau alte locuri la fel de aglomerate. Traseele alese de către noi vă vor purta pe întinsele pășuni și păduri înzăpezite din munții Harghitei, fără aglomerație, fără nervi. Puteți opta să porniți singuri în căutarea aventurii, sau puteți alege să fiți însoțiți de un ghid de snowmobil bun cunoscător al locurilor.

Chiar dacă este prima dată când încercați să porniți cu un snowmobil, nu este cazul să vă faceți probleme. Snowmobil-ul este ușor de condus, iar un ghid vă va explica în detaliu modul de utilizare al mașinii. Pentru început veți putea face câteva ture pe un teren deschis, pentru a vă obișnui cu snowmobil-ul, după care puteți porni pe drumurile înzăpezite ale munților. În cazul celor mai experimentați, există posibilitatea plecării în ture mai solicitante, sub îndrumarea unor ghizi profesioniștii.

Sezonul începe în general la mijlocul lunii decembrie și ține până în luna mai. De cele mai bune condiții de zăpadă puteți beneficia în cursul lunilor ianuarie, februarie și martie. Începutul și sfârșitul sezonului reprezintă perioade mai liniștite, când vă puteți bucura de solitudinea cărărilor de munte, și în mod evident, vă va fi mai ușor să vă rezervați o tură cu snowmobil-ul.

Preț: 200 lei/oră
Pentru ture care depășesc durata de 3 ore, prețul este de 180 lei/oră
În cazul grupurilor de cel puțin 6 persoane, prețurile sunt negociabile

* prețurile pot fi diferite în funcție de modificarea prețului combustibilului, modificarea taxelor, etc.

 

 

 
 
.:: copyright © 2004 -2011. www.transylvanian-adventures.com ::.